neljapäev, 15. november 2012

Istanbul ... Majutus

Nonii, lennujaamast metroose ning sealt otse linna. Poleks arvanud, et see siin linnas nii lihtsalt käib. Metroo viis otse ööbimiskohani, ainult üks ümberistumine tuli teha.

Hotell sai booking.com'is bronnitud. Selle põhjal tundus olevat täitsa normaalne. Aga see polnud ikkagi see, mis lõpuks välja kujunes. Jõusdisme õigele aadressile. Väikesel tänaval, mida ääristasid 5-kordsed majad, oli üks räpane uks, mille kohal nn hotelli nimega sildike. Esialgne mõte oli, et krt kuhu me nüüd sattunud oleme. Andsime kõheldes uksekella ja jäime ootama. Üle katuseserva pistis üks türklane oma pea ja hõikas, et tuleb kohe alla. Ootasime veidi ning pea avati uks ja vastas olid kaks kohaliku noormeest. Andaime neile teada, et oleme omale broneerinud siia ühe kahese toa ning soovime sisse registreerida. Rõvedalt salakavala ilme saatel öeldi, et neil pole siin vabu tube ning nad võivad meid viia lähedal paiknevasse majutusasutusse, kus saaksime natuke parema toa. No mis meil üle jäi, lootsime, et pakutav on parem kui see urgas, mida me siin nägime. Pambud selga ja hakkasime koos nendega astuma.

Jalutasime umbes 5 minutit ja jõudsime sarnasele tänavale pea samasugusesse kohta. Meile anti võtmed ja öeldi, et
4. korruse tuba on meie. Lisaks saime wifi-koodid ja kästi maksta enne äraminekut tänaval paikneva söögikoha töötajale. Fakit, kui nii tahetakse, siis nii teeme, kuigi see päris imelik valgele mehele tunudus.

Komberdasime mööda kitsast treppi ülemisele korrusele ja astusime tuppa. Paras sara, kuid kõik vajalim oli olemas. Lohutasime endeid, et selle raha eest rohkemat tahta ei saagi. Meeldivalt üllatas internet. Kiire, hea levi ... Nagu päris :-)

Jätan vahepealse osa vahele ja pühendan selle osa ainult majutusele, sest nüüd, päev hiljem on tekkinud väikesed probleemid selle kohaga. Jajah, oleme juba Kuala Lumpuris ja nüüd tekkisid probleemid Istanbuli majutusega :-) Nimelt saatis portaal booking.com mulle meili, et Istanbuli majutusasutuse info kohaselt ei ole me hotelli saabunud, mistõttu soovivad nad meilt ikkagi bronni tasu, mis võrdus majutuse maksumusega. Nimelt tuleb meil maksta 30.- € selle eest, et kohale ei ilmunud. Kuna siin krdi Kuala Lumpuris on internetiga probleeme, siis ei ole saanud nendega ühendust. Aga nii ma seda krdi asja ei jäta. Krdi türklastest petised. Tahavad topeltsummat välja petta.

Eks näis kuidas edasi see lugu areneb  :-)

1 kommentaar:

  1. See postitus pidi juba ammu üleval olema, aga tehniliste viperuste tõttu jooksis blogspot kinni. Igatahes on sellega nüüd ok ja juurde maksma ei pea kellelegi.

    VastaKustuta