esmaspäev, 19. november 2012

Kuala Lumpur - Sydney (Malaisya Airlines)

No on ikka tore lennukompanii see Malaisya Airlines. Teenindajad viisakad, söök maitsev ja meelelahutuski lennukis sama nagu varasemas lennukis Istanbuli ja Kuala Lumpuri vahelisel lennul. Jälle jagati õlut, mida oli veider juua samal ajal kui teised hommikusööki sõid. Aga minu suhtumine on selline, et kui lennureis kestab kauem kui pool tundi, siis on seal sõltumata kellaajast alati sobilik aeg õlut juua. So cheers mate ... Still no worries.

Kuigi olin eelneval ööl maganud vaid 2 tundi, ei suutnud ma sellele keskenduda. Maanus magas kõrval jälle nagu nott. Kahtlustan juba, et tegemist on maskeeritud karuga, kes üritab lennureisiga oma talveund välja magada :-) Minul see magamine ei õnnestunud. Ajataju on selle vastupäeva lendamisega juba täiesti segamini ... Ja tean, et paar tundi muutub kellaaeg veel varajasemaks võrreldes Malaisiaga. Oeh ... Õnneks tuli telekast film, mida ma Annuga veel enne äraminekut vaatama tahtsin minna, kuid millegipärast me sinna ei jõudnud. No nüüd nägin ära.

Film läbi, söök söödud, paar õlut joodud ja olemegi juba Austraalia kohal. Ülalt alla vaadates see väga ei erutanud, aga mere kohalt ära saada on alati tore. Kardan vett, kuna pole eriline ujuja ning lisaks on see kant, kust üle lendasime, haisid täis. Tegelikult ju ei peaks ju üldse selle pärast muretsema, sest alla sadades ei tuleks ujumisest nii kui nii midagi välja ;-)

Igatahes möödusid lennutunnid päris kiiresti ning lõpuks hakkas mõtteski kohale jõudma, et tegelikult oleme nüüd kodust ikka päris kaugel. Enne maandumist tegime lennukiga tiiru linna kohal. Ei tea kas linn ongi jube suur või loojub siin päike jube kiiresti, aga maandumise ajaks kattis maad juba pimedus. Nonii lõpuks kohal. On 9. november ja kell on kaheksa õhtul. Astun lennukist, läbin varasematest lennujaamadest tuttavad protseduurid ning astun varasuvisesse Sydneysse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar